Cum se impleteste o coada de peste intr-o parte

Pentru cele care doresc sa invete cum sa realizeze diferite impletituri, iata cum trebuie procedat. Foarte multe femei au invatat cum sa realizeze diferite coafuri, impletituri urmarind diferite video tutoriale puse la dispozitie pe youtube de catre persoane care au dorit sa imparta munca lor cu altele.

Astazi o sa va invat cum se impleteste o coada de peste, fishtail intr-o parte. Bineinteles, se poate adapta. Daca doriti o coada de cal impletita in stil fishtail procedati la fel ca in cazul unei laterale, doar ca prindeti parul in crestet. Din proprie experienta va spun ca aceasta impletitura nu este grea  insa daca veti incerca sa o faceti la spate, va fi un pic mai dificil.

Haideti sa vedem cum se realizeaza aceasta coafura.

– Se piaptana bine parul, va trebui sa luati suvite destul de subtiri si este important ca acesta sa nu fie incalcit.

– Se prinde parul cu un elastic, dar nu neaparat. Se imparte parul in doua suvite egale . Se ia o suvita subtire din partea dreapta, se trece peste suvita mare si se adauga suvitei din stanga. Se ia o suvita subtire din partea stanga, se trece peste aceasta si se adauga celei din dreapta. Se repeta procedeul pana cand ajungeti jos. Se securizeaza impletitura cu un elastic. Firele rebele se pot aseza cu ajutorul unui spray fixativ.

Daca doriti ca impletitura sa fie foarte eleganta, cand treceti suvitele subtiri peste cele doua groase, trageti bine si aveti grija sa nu le scapati. Se poate opta si pentru un look mai messy. In cazul acesta, lasati suvitele mai lejere.

Cel mai frumos video tutorial de pe youtube, mai jos. Asa am invatat eu sa fac genul acesta de impletitura. Daca nu va iese din prima nu va impacientati. Si eu am trebuit sa exersez destul de mult.

Sursa video: youtube.com. Canal ImogenFoxyLocks

Facebook Comments