Cum te tunzi daca ai parul fin?

Este un tip de par destul destul de raspandit, in acelasi timp destul de problematic. De multe ori nu se aseaza, nu se pot obtine coafurile dorite, aspectul este unul extrem de neted. Fara exagerare, parul fin este unul dintre cele mai problematice tipuri de par. Femei din toata lumea cauta cele mai bune solutii pentru un look care sa se le avantajeze.

Haideti sa vedem cateva recomandari:

In acest caz, se recomanda scurtarea acestuia. Se recomanda tunsori scurte sau medii, usor graduale. Un exemplu, o tunsoare bob, este o alegere buna pentru acest tip de par.

Ce model de bob alegi? Poti opta pentru o tunsoare bob clasica, una cu parul mai scurt in spate si mai lung in fata, tuns in scari.

Sau, poti alege o tunsoare pixie, una extrem de chic. In cazul tunsorii pixie, o tunsoare scurta, avantajezele sunt reprezentate de aspectul de “par mai des”, in plus se va regenera mult mai repede.

Pentru un rezultat si mai bun, alegerea unui breton gros, cu aspect neingrijit va oferi impresia unui par mai des. Este doar o alternativa, pentru persoanele care sunt obisnuite sa aibe breton.

Facebook Comments