Cum tunzi parul mediu in aceasta primavara

Vine primavara in curand,  te-ai saturat de vechea coafura, parul lung si vrei un nou look. Si daca nu stii care sunt tendintele, iti ofer eu cateva sfaturi care sper sa te ajute in alegerea tunsorii potrivite. In primul rand, poti alege atat tunsori pana la barbie, cat si pana la urmeri. Ambele se poarta, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji. O sa recomand mai jos o serie de modele pana la nivelul barbiei, tunsori comode si chic. Poti opta pentru un breton (dar nu multa lume se poate acomoda cu acesta ) sau fara, un bob sau o tunsoare simpla in scari.

Daca preferi sa ai un par uniform, fara scari, atunci incearca sa-l coafezi cat mai drept, cu o placa de intins parul. Daca vrei sa optezi pentru tunsori in scari, care de asemeni se poarta, incearca sa-i dai volum, cu ajutorul spumei, auscatorului de par. Buclele lejere sunt binevenite, bretonul drept in 2012 este un must-have. Succes!

Tunsorile pana la umeri. Preferate de foarte multe femei doarece parul nu este greu de intretinut, se poata coafa in mai multe stiluri si nu necesita foarte mult timp pentru aranjarea acestuia. Aici as putea sa-ti recomand scari, bob si un eventual breton intr-o parte. Contrar parerilor care spun ca este greu de suportat (citez “nu vezi cu un ochi”), nu este asa. Un breton lung si drept este mult mai incomod decat unul intr-o parte. Daca nu va plac niciunul dintre aceste modele, opteaza pentru un breton mediu in scari. Atentie, bretonul scurt nu se potriveste oricui.

Facebook Comments