Diverse idei de tunsori pentru parul mediu

M-am gandit sa pun aici diverse tunsori pentru par mediu. Si vorbesc despre tunsori pentru par mediu clasice, tunsoripentru par mediu ondulat, asimetrice si tunsori pentru par mediu rebele. Depinde doar de tine ce iti alegi. Poti opta pentru o tunsoare pentru par mediu cu breton sau fara.

Poti sa-ti faci o tunsoare cu breton drept, breton scurt sau breton intr-o parte. Poti sa-ti tunzi parul mediu in scari, instilul clasic pentru mai mult volum. Desi in 2014 o sa se poarta parul mediu si lung in scari dar si spre natural, asta nu te impiedica sa-ti alegi tunsoarea pentru par mediu care te avantajeaza.

Degeaba iti alegi o tunsoare asimetrica pentru par mediu, daca nu o sa-ti stea bine. Degeaba o sa-ti alegi un breton scurtdaca ai forma fetei rotunda. Trebuie sa ai mare grija cum iti alegi tunsoarea. Tunsoarea si aspectul parului reprezinta lucruri esentiale care alcatuiesc look-ul unei femei.

Eventual poti cere sfatul unui stilist sau poti incerca coaforul virtual de pe internet.  Daca ai parul mediu, ai optiunea sa alegi dintr-o gama variata de tunsori.

Eu am ales pentru voi o serie de modele de tunsori pentru parul mediu, care vor ramane mereu la moda.
Facebook Comments