Forum – Intrebari si raspunsuri

tunsoriAm refacut aceasta sectiune doarece initial era sub forma de pagina si nu mergea forumularul de contact. Aceasta sectiune  nu este un forum normal, poate dupa cum sunteti obisnuiti sa-l vedeti. Aceasta parte  a blogului joaca insa un rol de forum deoarece voi puteti sa-mi adresati diferite intrebari din acest domeniu, iar eu o sa raspund fiecarui comentariu . Din pacate, nu am posibilitatea sa am un un forum adevarat, cu intrebari, topic pe categorii insa si aici veti gasi foarte multe lucruri interesante. O sa atasez si o poza, in cazul in care nu stiti cum anume se completeaza formularul care apare in partea de jos. Puteti sa nu va semnati cu numele real in cazul in care nu doriti, nu ma deranjeaza. Dupa ce ati completat toate campurile, si folositi optiunea Post your Comment, aceasta trebuie sa fie moderat de mine, nu apare imediat pe site.

Aceasta idee, de a crea aceasta pagina separata, un del de forum unde voi raspunde la diferite intrebari, mi-a venit deoarece primesc destul de multe mesaje pe Facebook, unde, mi cer tot felul de sfaturi. Sunt foarte activa si pee Facebook, intru zilnic, chiar daca lucrez. Am considerat ca este o idee buna sa am aceasta sectiune aici. Poate persoanele in cauza nu detin un cont de Facebook sau vor sa-mi adreseze intrebari pe site.

Pentru a trimite o intrebare, va trebui sa completati numele si o adresa de email, si mesajul. Dupa care, apasati butonul POST YOUR COMMENT. Dupa ce ati facut acest lucru, eu voi aproba sau respinge (in cazul in care se foloseste un limbaj neadecvat) mesajul, dupa care voi raspunde la toate intrebarile postate in aceasta sectiune.

Facebook Comments