Freze bob lung

Astfel, daca va spunem intr-un articol anterior ca anul acesta se poarta bob-ul clasic si mediu-lung, revin cu un articol special. Si iata ca voi prezenta freze bob lung. Ma refer la faptul ca sunt tunsori bob pentru un par mediu, spre lung. Am avut si eu genul acesta de tunsori bob si au ramas preferatele mele. In sensul ca, prefer oricand un bob lung unui bob mai scurt. Acum depinde foarte mult cum ai forma fetei. Nu o sa vedeti doar bob clasic, ci si in scari, pentru ca se poarta foarte mult si chiar arata foarte bine. De asemeni, se poate accesoriza cu succes cu suvite colorate si arata minunat.

Si da, sunt persoane care arata superb cu o coafura bob scurta, insa exista altele care arata mai bine cu un bob lung. Conteaza foarte mult forma fetei cand vorbim de genul acesta de frizuri, cele scurte sunt foarte pretentioase, de aceea le prefer pe cele cu putina lungime.

Eu am o fata usor rotunda, astfel ca am ales o tunsoare si apoi o coafura bob pentru par mai lung. Si va spun sincer ca arata foarte bine, mai ales daca parul este bine aranjat.  Si dupa feedback-ul primit pe Facebook, ati putea sa va ganditi sa va alegeti si cateva suvite colorate pentru aceasta vara. Ai mai sus cateva poze cu diverse coafuri bob pentru parul lung.

Facebook Comments