Freze in functie de forma fetei recomandari

In acest articol o sa recomand din nou, de fapt o sa vorbesc despre freze in functie de forma fetei.

O sa vorbim despre tunsori care avantajeaza o femeie in functie de forma fetei. Este extrem de important sa stim in primul rand ce fel de forma a fetei avem. Acest lucru se poate afla usor, fie prin documentare pe internet, fie daca intrebati un stilist. O tunsoare care se potriveste formei fetei tale, te poate avantaja. In schimb daca alegi o tunsoare care se recomanda a se evita, nu o sa fi multumita. In cele ce urmeaza, o sa vorbim de toate formele fetei, de tunsorile avantajoase pentrufemei cu forma fetei patrata, rotunda, ovala, forma de inima.

 

Tunsori pentru forma fetei PATRATA

Ce tunsori se potrivesc unei fete patrate?? In principiu tunsorile cu o lungime a parului mediu si breton(pierdut). Si buclele se potrivesc unei fete patrate.

Ce tunsori trebuie evitate daca ai forma fetei patrata? Nu purta in nici un caz par lung, drep si o carare pe mijloc. Daca nu vrei breton, alege o carare intr-o parte.

Tunsori pentru forma fetei ROTUNDA.

Ce tunsoare sa alegi daca ai o fata rotunda? Ai grija sa te tunzi astfel incat parul sa depaseasca barbia si e bine sa alegi o tunsoare care confera volum in crestet, breton pierdut intr-o parte.

Ce tunsori trebuie evitate daca ai forma fetei rotunda?Trebuie sa eviti tunsori care se termina la nivelul barbiei.

 

Tunsori pentru forma fetei INIMA,ROMB

Ce tunsoare, frizuri merge pentru o forma a fetei in forma de inima ? Cele mai potrivite sunt tunsorile scurte sau medii cu volum.

Ce tunsori sa eviti daca ai forma fetei Inima? Nu purta parul lung si bobul drept.


Tunsori pentru forma fetei OVALA

Ce tunsori se potrivesc?Poti sa-ti porti parul atat lung, cat si scurt sau mediu, orice ti se potriveste.

Ce tunsori sunt de evitat totusi pentru o fata ovala? Evita sa porti parul peste fata pentru ca o sa te arate mai plinuta.

 

In fiecare categorie, aveti un link. Pe acel link veti gasi si poze cu tunsori recomandate pentru orice forma a fetei.

Facebook Comments