Freze la moda pentru parul lung

Bucle lejere, par natural sau scari, cam pe aici se invart tendintele acestui an, pentru lungimi medii si lungi. In cele ce urmeaza, o sa prezint o serie de freze la moda cu bucle pentru 2014 pentru parul lung. Am zis ca nu voi face un singur articol din asta, insa m-am razgandit pe parcurs.

Ultimile stiri referitoare la tendinte in coafuri si tunsori ne releva faptul ca se poarta in general parul ondulat in bucle lejere, parul natural si coafurile aferente. Ultimele coafuri si tunsori postate de specialisti ne prezinta coafuri cu par foarte lung, cu carere pe mijloc sau intr-o parte, fara breton sau ma rog, daca chiar doriti, un breton lung intr-o parte.

Daca doriti totusi un breton drept, ar fi sa alegeti o tunsoare bob eventual. Iata cateva poze cu tunsori frumoase pentru parul lung cu bucle. Sper ca acestea sa fie pe gustul vostru, am incercat sa selectez cateva din cele mai frumoase si totodata, ceva ce se poarta si puteti adopta cu usurinta. Buclele se vor purta oricum dupa dorinta fiecarei femei, chiar daca anumite tendinte ne indica altceva. Stiu asta pentru ca, cunosc foarte multe femei care poarta mereu bucle. Cele naturale se pot obtine si prin impletirea parului in cozi mai groase si eventual sa dormiti peste noapte asa. Este destul de incomod dar rezultatele nu sunt rele.

Facebook Comments