Freze rapide pentru dimineata

Suna alarma, trebuie sa pleci repede la scoala sau la servici. Pe langa igiena trebuie sa-ti aranjezi repede si parul. Si iata ca despre asta voiam sa vorbesc, sa prezint cateva idei de freze rapide pentru dimineata. Nu sunt sofisticate, dar nici nu ajungi la serviciu sau la scoala total nearanjat, de parca acum te-ai ridicat din pat si nici nu ai apucat sa te piepteni. Stiu ca pentru multa lume este destul de enervant, insa trebuie sa ne ocupam si de acest aspect. In primul rand te piepteni, apoi iata ce poti sa alegi, si o sa incep cu favoritele mele:

Un coc in crestet. Stiu ca multe femei le poarta casual, insa sa stiti ca sunt in tendinte. Se poarta stilul messy, insa aveti grija totusi sa arate cat de cat aranjat.
Coada de cal. Este mai simplu de realizat, aici insa poti sa apelezi la artificii. Sa o rasucesti, sa o impletesti sau sa o prinzi cu mai multe elastice de par. Ideile sunt multe, eu am prezentat doar cateva.

Par lasat liber, insa partea din fata prinsa. Poti sa-ti faci o mica suvita rasucita la frunte, sau intr-o parte. Orice care sugereaza ca ai lucrat putin la coafura ta.

Cat despre parul scurt, aici depinde de cum este tuns. Insa un pic de spuma, pieptanat, ar fi suficient. Pentru parul mediu se poate opta tot pentru par prins in fata, o codita sau par lasat liber, dar pieptanat.

 

 

 

 

Facebook Comments