Frizuri alese in functie de forma fetei

Cand alegeti o noua tunsoare, stiti ce va avantajeaza? Stiti ce forma a fetei aveti, astfel incat frizura aleasa sa va puna in valoare si sa nu va dezavantajeze? Este important sa nu ne neglijam acest aspect. Cand alegem tunsorile, trebuie sa le alegem in functie de forma fetei. In acest articol, vom vorbi despre tunsori dupa forma fetei, si bineinteles voi atasa cateva poze.

Frizuri dupa forma fetei rotunda. Aici trebuie sa alegi tunsori care iti alungesc fata. Poti alege tunsori in scari care se termina sub linia barbiei, de exemplu un bob lung.  Sau poti alege tunsorile in scari pe straturi. Daca ai fata rotunda, nu alege tunsorile simple.

Frizuri dupa forma fetei patrata. Tunsorile recomandate sunt cele texturate, tunsorile cu onduleuri, tunsori cu tepi si poti alege si tunsorile scurte. In nici un caz sa nu alegi tunsorile bob pana la barbie.

Frizuri dupa forma fetei ovala. Aici esti norocoasa. Poti incerca tot felul de tunsori daca ai fata ovala, pentru ca ti se potriveste orice. Tunsori lungi,scurte chiar si tunsori punk. Cele mai recomandate ar fi : tunsorile cu breton, tunsorile bob sofisticate si buclele. Ar fi bine insa sa eviti tunsorile care iti ofera volum in varful capului.

Frizuri dupa forma fetei inima. Cele mai bune tunsori sunt cele scurte, gen pixie. Poti alege insa si par mediu sau lung in scari, dar scarile sa nu fie prea scurte.

Facebook Comments