Frizuri, coafuri pentru parul cret natural scurt

Am observat ca foarte multe persoane nu-si gasesc frizuri si coafuri pentru parul cret natural. In articolul de azi voi discuta despre parul scurt. Se pare ca foarte multe persoane cu parul cret natural intampina greutati in alegerea unei tunsori pentru ele si opteaza pentru o tunsoare clasica, lucru care nu le multumeste intotdeauna. Tocmai de aceea doresc sa vin in ajutorul lor prin intermediula acestuia articol. Astfel, mai jos veti vedea cateva modele de frizuri recomandate pentru parul ondulat natural, scurt. O sa incerc sa fiu foarte explicita. In plus, veti vedea frizuri in functie de forma fetei pentru parul scurt.

In cazul unui par cret natural scurt se recomanda tunsorile pixie si tunsoarea bob scurta. Sa incepem deci:

Tunsori recomandate pentru femeile cu fata in forma de inima si par ondulat natural. In acest caz se recomanda tunsorile bob scurte si aplicarea unor produse de styling care sa puna in valoare buclele. Iata ce recomanda specialistii:

Tunsori pentru forma fetei rotunda si par cret natural. In acest caz se recomanda tunsorile bob putin mai lungi, chiar asimetrice. Parul trebuie sa fie putin mai lung falcii.  Se poate opta de asemeni pentru o tunsoare pixie foarte scurta, in scari.

 

Facebook Comments