Frizuri la moda pentru parul lung in 2014

Se pare ca totusi am neglijat acest aspect si anume cateva modele de frizuri la moda pentru par lung in 2014. Am pus foarte mult accentul pe parul scurt, unde am vorbit despre pixie in scari si despre cel mediu, unde am prezentat diferite modele, bob si numai, insa tot in scari. Am facut acesta lucru deoarece tunsorile in scari sunt la moda in acest an si se aplica pe toate lungimile de par. Si dupa cum spuneam, un articol special va fi dedicat astazi parului lung, multa lume are extensii, exista insa si persoane cu par natural.

Astfel, daca ai de gand sa treci pe la coafor si doresti o tunsoare draguta in scari pentru parul lung, mai sus ai idei noi noute, proaspecte care te vor ajuta sa-ti schimbi look-ul si sa fi trendy. Specialistii recomanda pentru acest an bretonul intr-o parte, sau daca considerati ca va incomodeaza, cararile intr-o parte (adica nu pe mijlocul capului). Se mai poarta si parul natural, problema apare cand femeile vor ceva mai sofisticat. De aceea, mai sus ai frizuri filate pentru parul lung.

As recomanda si bretonul chiar daca vad ca temperaturile au crescut, si eu ma descurc destul de greu cu el, de cele mai multe ori il prind cu agrafa. Insa este destul de lung si imi permit.

 

Facebook Comments