Frizuri la moda pentru parul lung

Chiar adineauri vorbeam despre toate lungimile de par. Acest articol cuprinde doar frizuri la moda pentru parul lung, este astfel un intreg articol dedicat acestei lungimi de par.  Astfel, in aceasta postare vreau sa discut putin despre tunsorile anului 2014 pentru parul lung. O sa vedeti ce fel de tunsoare este la moda in acest an si bineinteles ca voi atasa cateva poze. Pentru anul acesta,  schimbari mari nu sunt. Insa sunt interesante propunerile stilistilor in materie de frizuri pentru parul lung in acest an. Bineintele ca de aici nu pot sa lipseasca binecunoscutele impletituri in diferite moduri.

Se poarta parul lung in scari si bretonul intr-o parte. O alegere potrivita pentru anul acesta.  Daca nu va place bretonul, puteti alege o tunsoare simpla, cu carare intr-o parte si par drept. Sau tunsori cu par filat usor si breton rotund intr-o parte.

Daca vorbim de coafurile anului 2014 pentru par lung, iata ce ne propun stilistii: Par simplu drept si o codita intr-o parte, french fistail mai joasa, cocuri impletite la spate etc.

Facebook Comments