Idei de breton pentru parul mediu

Desi sunt cam aceleasi pentru toate lungimile, in acest articol voi prezenta o serie de idei de breton pentru parul mediu. Desi la moda sunt cele intr-o parte, o sa gasiti si modele de breton lung, drept, scurt, asimetric, filat etc. Toate pentru un par mediu, deoarece despre acest lucru vorbim in acest articol. Va spuneam ca bretonul joaca un rol important in cadrul unei tunsori, putand fi piesa de rezistenta.

Si daca anul acesta se poarta bretonul intr-o parte, acesta se poate impleti, ondula, astfel incat sa fiti in tendinte si cu coafurile, respectiv onduleurile lejere si impletiturile.  Si daca intreg parul mediu se implesteste mai greu, nu este nici o problema in a impleti un breton lung, de exemplu. Si am vazut foarte multe coafuri interesante cu impletituri pe par mediu, accentul punandu-se in special pe breton.

Daca vorbim de bretonul lung, drept, acesta se poate prinde cu o agrafa spre crestetul capului. Daca vorbim de cel scurt, asimetric sau rotund-scurt, in cazul lor nu puteti decat sa-l coafati, pieptanati si sa-l suportati, chiar daca este incomod uneori. Spun asta deoarece am avut toate modele de breton posibile, le-am ales mai ales pentru a experimenta, chiar daca unele nu m-au avantajat.

De asemeni, am avut tot felul de tunsori bob cu breton, sau tunsori simple in scari pentru parul mediu cu breton. Idee este ca nu ma mai pot desparti de bretonul meu. Eu sunt de parere ca daca vrei sa ai o tunsoare reusita, ar trebui sa-ti faci si un breton.

Facebook Comments