Idei de coafuri de mireasa pentru parul lung

10a8dfa48ad88805de6486505322fb00Desi nu suntem in sezonul nuntilor, stiu ca viitoarele mirese isi cauta din timp coafura ideala. Aceasta trebuie bine aleasa si trebuie tinut cont de forma fetei, rochie, caracter dar si de preferinte. In ceea ce priveste lungimea parului, acest aspect nu mai est atat de important deoarece foarte multa lume apeleaza la extensii, mai ales in cazul unor ocazii speciale.

In cele ce urmeaza voi sugera cateva idei de coafuri elegante par lung pentru mirese. Parul lungofera posibilitatea alegerii unei game variate de coafuri pentru mirese de aceea multa lume isi cumpara extensii sau il lasa sa creasca. Coafurile pentru par lung sunt necesita mai multa atentie si mai mult timp pentru realizare insa sunt cele mai frumoase, dupa parerea mea.

Daca avetiparul lung si in curand o sa deveniti mireasa, va pot sugera urmatoarele idei de coafuri : diverse cocuri, bucle (desi sunt atat de folosite incat nu mai sunt la fel de interesante, impletituri (sunt in trend si sunt mult mai spectaculoase, puteti sa apelati la o coafura cu par intr-o parte, puteti sa va faceti o coada sofisticata sau pur si simplu sa-l lasati sa cada natural si sa va puneti un accesoriu in par.

Coafurile pentru mirese si coafurile pentru par lung se realizeaza in functie de forma fetei, de rochie si nu in ultimul rand de gusturile miresei.
Iata propunerile mele pentru acest an:

Coada impletita


Nu sunt pe placul tuturor dar sunt in trend si sunt “altceva”. O aparitie spectaculoasa as putea spune.

Onduleuri intr-o parteLe-am vazut si anul trecut la foarte multe mirese, se pare ca sunt pe placul tuturor.

Cocuri sofisticate pentru mirese

Se pot face combinatii de impletituri cu bucle, cocuri “ascunse” etc. Recomand totusi sa nu alegeti clasicele cocuri cu bucle in crestetul capului, nu se mai poarta, sunt foarte demodate dupa parerea mea.
Coafuri cu onduleuri pentru mirease

Acestea sunt cateva din coafurile pentru mirese pentru par lung pentru 2014 care m-au impresionat.

Facebook Comments