Idei de coafuri moderne pentru 2014

Te-ai saturat de coafurile pe care le porti mereu si vrei ceva nou? Ei bine, eu o sa tot prezint aici idei de coafuri, freze pentru diferite evenimente, lungimi de par si mai important, si la moda. Astfel, in acest articol, voi prezenta DOAR cateva din coafurile in tendinte pentru 2014, pentru diferite lungimi de par. Stiu ca sunt multe, din pacate nu le pot atasa aici pe toate, insa avem tot timpul din lume pentru a discuta despre ele in articole viitoare, pentru ca activitatea mea pe site nu se opreste aici. Din fericire, pentru a fi o femeie moderna in 2014, nu este foarte greu.

Asta pentru ca se poarta coafurile lejere( cozi, impletituri, cocuri lejere), parul natural cu aspect rebel, buclele home-made(pe care le poti face si acasa , cu bigudiuri mari de exemplu), coada de cal, coditele impletite fish tail, pony tail.

Se mai poarta cocurile prinse intr-o parte in 2014. Daca nu ai chef de prea multa treaba, poti sa-ti speli parul si sa-ti faci o freza cu volum. Speli, aplici produse de styling si usuci bine. Iata un catalog cu coafuri frumoase pentru parul lung.

Facebook Comments