Idei de cocuri impletite

Mai jos ai cateva idei de cocuri impletite pentru femei. Nu sunt doar cocuri impletite pentru mirese, ci oricine le poate purta. Fiindca nu am vrut sa va recomand cocuri impletite sofisticate, ci unele mai simple pe care le puteti purta oricand. Eu sunt innebunita dupa coafurile cu impletituri deoarece mi se par foarte feminine.

Trebuie sa tinem cont si de faptul ca anul acesta, la fel ca anul trecut sunt in tendinte impletiturile de par. Le-am vazut pe strada sau la diferite evenimente, fiind in topul preferintelor cand vine vorba despre evenimente, ocazii speciale sau altele. Cocurile s-au purtat mereu si astfel o combinatie coc +impletitura (coc impletit) este cea mai buna optiune cand vine vorba despre o coafura la moda. Sunt practice, comode si foarte lejere mai ales pentru femeile cu parul lung si greu.

Cele mai reusite impletituri sunt realizate la saloane specializate pentru ca acolo se gasesc profesionisti. Cu toate acestea, cu putina practica si urmarind diferite tutoriale de pe internet, se pot obtine coafuri frumoase si acasa. Trebuie putina dexteritate si inclinatie pentru acest lucru, dar se poate.

Facebook Comments