Impletituri intr-o parte tutoriale

Si daca vorbim de genul acesta de coafuri, astazi prezentam tutoriale cu impletituri intr-o parte. Fie ca vorbim de impletituri simple, sau combinatii de fishtail cu spic etc. Unele persoane prefera impletiturile messy, cu suvite rebele, altele prefera parul foarte strans, pentru un look mai office. Impletiturile intr-o parte sunt romantice, feminine si accentueaza trasaturile fetei, dar si machiajul.

Astfel, daca admiri genul acesta de coafuri si esti hotarat sa inveti cum sa-ti impletesti parul intr-o parte, iti prezint mai jos cateva tutoriale in poze. Pas cu pas cum se realizeaza. Nu sunt foarte greu de realizata o data ce ati inceput sa exersati. Bineinteles, exista impletituri foarte sofisticate, care se realizeaza la un coafor. In general, necesita dexteritate si foarte multa rabdare. Si bineinteles, lungime insa se poate rezolva cu ajutorul extensiilor mai ales daca doriti par lung pentru o nunta, de exemplu.

Are you also interested in styling side-swept braid for your next event? If you say yes, you will find the braided hairstyle tutorials in today’s post. It’s not hard for you to style such a beautiful hair look if you follow the step-by-step hair tutorials.

Facebook Comments