Impletituri pana la mijlocul capului

Sunt atat de dragute impletiturile pana la mijlocul capului, incat atrag atentia oriunde ai merge. Intelegeti la ce ma refer, la cele coronite impletite. Pot sa fie impletituri cascada sau fishtail, simple, rasucite, doar pana la jumate. Sunt foarte multe idei, in principiu merg foarte bine pe un par lung. Asta pentru ca ai nevoie de lungime pentru a face o coronita. Nu este nici imposibil de realizat pe o lungime medie, insa modelele nu sunt atat de variate.

Tutoriale sunt foarte multe, in general insa, se alege tipul de impletitura, se impleteste din ambele parti si apoi se imbina. Sau puteti incerca un fishtail, caz in care, se rasucesc doua suvite, se aduna la mijloc si apoi se impleteste fishtail pana jos. Aceasta este una dintre coafurile mele preferate.

Pe youtube sunt fete care impletesc si uploadeaza foarte multe filmulete. Problema este ca trebuie sa cauti dupa denumiri in engleza, prea putine romance fac tutoriale cu impletituri pentru youtube. Totusi daca doriti sa cautati, puteti scrie : Half updo braided hair tutorial.

In general, cand cauti tutoriale cu impletituri, e suficient sa scrieti in casuta de cautare: Braided hairstyles tutorial, braids tutorial etc. Si o sa va dea multe rezultate. Si alegeti in principiu pe cele cu multe vizualizari, sunt mult mai explicite.

Facebook Comments