Indreptarea parului ondulat natural

Si dupa cum femeile cu par drept vor bucle, asa femeile cu par ondulat natural vor sa-l indrepte. La cele din urma este putin mai greu deoarece daca nu se respecta niste pasi, acesta se va indrepta foarte greu. Aveti nevoie de produse de styling si bineinteles de aparate pentru indreptat. Vestea buna este putem sa purtam dupa cum dorim, indiferent daca este drept sau cret.

Problema principala a parului ondulat cret dupa intinderea cu placa este faptul ca imediat cand intra in contact cu umezeala, se increteste la loc. Si nu sunt putine cazurile cand se intampla acest lucru. Ce faci ca parul cret ondulat sa stea drept dupa intindere?

– inainte de intinderea lui, parul se spala si se aplica balsam care hidrateaza deoarece parul ondulat natural tinde sa devina uscat. Se usca parul complet inainte de inceperea operatiunii de intindere . Se usca folosind o perie rotunda si un uscator.

– se poate indrepta doar cu peria si uscatorul Se separa parul in sectiuni, se aplica peria cu o manala radacini, uscatorul in cealalta si si se merge concomitent pana la varfuri. Se poate opta si pentru un ser pentru par pentru par carlionat.

– cu placa de intins. Se recomanda sa folositi un spray pentru protectie termica. Se separa parul in suvite si se trece placa de cel mult doua ori peste fiecare suvita.

– se poate aplica si un fixativ si un spray pentru stralucire pentru un look mai sofisticat.

Succes!

Facebook Comments