Ingrijirea extensiilor din par natural

De ceva timp, extensiile sunt la moda si foarte femei le poarta. Extensiile din par natural inseamna schimbarea aproape radicala a look-ului, in special cand nu aveti rabdare ca parul sa creasca foarte mult. In plus, puteti opta pentru tot felul de lungimi, parul se poate colora si cat si mai cate. Totusi, extensiile de par trebuie ingrijite, in caz contrar nu vor arata la fel de bine ca in momentul in care le-ati cumparat.

Chiar daca acestea nu sunt parul vostru natural, nu inseamna ca trebuie sa le neglijati.  Trebuie sa aveti grija de ele in mai multe privinte. Iata ce trebuie sa faceti:

Cum se spala extensiile de par?

Poate unul dintre cele mai elementare lucruri, spalatul extensiilor de par. Cele clip on se spala separat, celalalte nu. In cazul in care nu aveti extensii clip on (care se dau jos si se spala separat), la spalarea extensiilor de par se folosesc sampoane blande. Parul se piaptana gentil pentru descurcare. Parul se uda gradat si nu folositi un jet puternic pentru spalarea acestuia pentru ca presiunea apei poate sa deterioreze extensiile.

Cum dormi cu extensii?

In cazul in care aveti clip on, acestea se dau jos. In caz contrar, parul trebuie sa fie uscat si de preferat este sa se prinda intr-o coada foarte lejera.

Always make sure that your hair is entirely dry before you go to bed. In order to avoid nasty tangles in your hair extensions, it is better to tie your hair up loose.

Cum te coafezi?

Cel mai mare inamic al extensiilor de par este reprezentat de calduura. Se recomanda folosirea cat mai rara a ondulatoarelor, a uscatorelor de par. Se pot purta cu succes impletituri, cocuri, cozi de par sau parul lasat liber. In cazul extensiilor din par natural se pot folosi cu prudenta aparate de coafat, dar daca vorbi de extensii sintetice, nu.

Intotdeauna pieptanati cu blandete parul, mai ales in cazul extensiilor de par.

Se pot vopsi sau ondula extensiil de par?

In general, se recomanda sa va feriti de permanent sau colorarea acestora. Totusi, in cazul in care va doriti unul din procedeele de mai sus, mai bine mergeti la un salon pentru a evita deteriorarea acestora.

Voi folosi extensii?

 

 

 

Facebook Comments