Ingrijirea parului inainte de nunta

Se apropie sezonul nuntilor astfel incat vreau sa va ofer cateva sfaturi. Ingrijirea parului inainte de nunta joaca un rol esential pentru ziua mult asteptata. Alegererea coafurii care sa ti se potriveasca este la fel de importanta ca pregatirea si ingrijirea parului cu mult timp inainte de ziua nuntii.

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viata unei mirese, a mirelui si chiar si a invitatiilor. Pentru o nunta reusita, rochia si coafura perfecta sunt elemente esentiale. De aceea, este bine ca inainte de eveniment sa acordati o atentie deosebita parului si ma refer aici la pregatirea lui. Inainte de nunta, incercati sa purtati parul cat mai natural si sa va feriti de placi de intins parul sau ondulatoare, care il pot deteriora.

 INGRIJIRE, HIDRATARE SI ALTELE

Pentru a nu deteriora parul inainte de nunta, feriti-va de soare, poluare, deshitratare sau alte elemente nocive parului. Se recomanda sa folositi masti naturale cu ulei incalzit, in special pe cel din masline. Suplimente sau alimente bogate in vitamine, protectia parului fata de razele soarelui sunt alte chestii de care trebuie tinut cont.

VOPSIREA PARULUI INAINTE DE NUNTA

Unele mirese opteaza pentru vopsirea parului cu cateva zile inainte de nunta. Specialistii recomanda a se face acest lucru cu cel putin 2 saptamani inainte de ziua nuntii. Nu se recomanda sa faceti schimbari drastice de look, de exemplu sa treceti de la blond la roscat sau invers.

APARATELE PENTRU COFAT

Se recomanda sa le folositi cat mai putin inainte de nunta. Si ma refer aici la uscatoare de par, placi de intins sau ondulatoare. Acestea usuca parul si il deterioreaza.

SEDINTE DE PROBAT COAFURI PENTRU NUNTA. Se recomanda sa incercati cel putin trei tipuri de coafuri inainte de a face alegerea decisiva. Acest lucru presupune sa va deplasati la salonul dorit si sa incercati aceste coafuri, vedeti care va avantajeaza. Faceti acest lucru cu cel putin 2 saptamani inainte de nunta.

 

Facebook Comments