Iubesc uleiurile pentru par

Ma vopsesc de ceva timp. Pentru hidratare folosesc masti sau uleiuri. In principal prefer uleiurile. Prefer uleiurile naturale de ricin si de masline. Din comert, folosesc uleiul pentru varfuri de la Avon. Uleiul pentru varfuri despicate de la Avon este extrem de bun. Nu m-am gandit ca o sa aibe asa rezultate. Prima data l-am vazut la o prietena, dupa care mi l-am cumparat si eu. Nu fac nici un fel de reclama pentru ca nu comercializez produse Avon.

 

Apoi, iubesc uleiu de masline si pe cel de ricin. Folosesc uleiul de masline in combinatie cu galbenus de ou pentru hidratarea parului meu uscat. Uleiul de ricin il folosesc in combinatie cu vitamina A uleioasa, miere si ou. Aplic acest ulei la radacina cam 1 data pe saptamana. Uleiul de ricin este bun pentru ca previne caderea parului, ajuta la regenerarea lui si la crestere.  Uleiul de masline hidrateaza, dupa cum am mai spus mai sus.

Am un par foarte ciudat. In liceu aveam parul gras. Dupa ce am inceput sa ma vopsesc blonda, acesta a devenit foarte uscat. Nu e de mirare deoarece il vopsesc blond.

 

Asa ca fetelor, in special daca va vopsiti, folositi placa de intins parul sau ondulatorul, nu uitati sa folositi masti cu uleiurile naturale pentru ca veti obtine stralucire, rezistenta, frumusete, sanatate pentru parul vostru.

Facebook Comments