L’Oreal Casting Creme Gloss 801 pareri

O sa impartasesc cu voi cateva pareri despre vopseaua de par L’Oreal Casting Creme Gloss 801, blond satinat. Asta pentru ca nepoata mea a decis sa se vopseasca cu aceasta nuanta aseara. Ideea era sa obtina un blond cald, un blond cald inchis spre saten. Si dupa ce ne-am uitat in catalog, am prins si o promotie la Cora, am luat vopseaua. Parul pe care s-a aplicat L’Oreal Casting Creme Gloss 801 era un blond deschis, decolorat.  Si credeam ca aceasta vopsea in va inchide. Intradevar, l-a inchis, insa nu in nuanta pe care am dorit-o. Trebuie sa recunosc ca parul arata mult mai bine ca inainte si are ceva luciu.

Cum se aplica L’Oreal Casting Creme Gloss. O sa aveti un tub pentru aplicare, un tub cu vopsea si un tub cu balsam. Se deschide flaconul pentru aplicare, se toarna vopseaua (din tubul cu vopsea), se pune capacul si se agita foarte tare.  Noi am aplicat efectiv haotic, pe suvite, si apoi am masat intens. Toata treaba a durat maxim 10 minute si asta pe un par lung si gros. Deci unul dintre avantajele unei astfel de vopsele este ca poti sa o aplici repede. Sincer, nu am luat carare cu carare pentru radacini, ci am aplicat pe suvite si repede am masat. Dupa care, am lasat sa actioneze timp de 20 de minute, am clatit pana apa era curata. Am aplicat toata cantitatea de balsam, am stat cu el vreo 5 minute si apoi am clatit din nou. AM APLICAT PE PARUL UMEZIT.

ATENTIE!Dupa folosirea L’Oreal Casting Creme Gloss fara amoniac, nu va spalati cu sampon. Cate tuburi de L’Oreal Casting Creme Gloss ai nevoie pentru par lung? Unele persoane ziceau ca 1 cutie e suficienta, insa noi ne-am chinuit putin. Probabil ca daca luam doua, nu ne mai stresam. Pentru un par lung si gros, trebuie 1 cutie si jumatate, sau chiar 2. Pentru un par subtire, ajunge 1 cutie. Pentru scurt si mediu, o cutie.

Astfel deci, L’Oreal Casting Creme Gloss 801 este de fapt un blond cenusiu. Poate si din cauza tipului de par, a faptului ca era prea deschis. Multe intrebari am, insa au ramas fara raspuns.

Facebook Comments