L’Oreal ombre kit

Astazi, urmarind o emisiune la TV, in pauza de publicitate am vazut un produs pentru colorarea parului care mi-a atras atentia. Este vorba despre un L’Oreal Feria Wild Ombré. Este de fapt un kit care te ajuta sa obtii acel ombre hair, adica par in degrade despre care credeam ca nu se mai poarta, dar m-am inselat. De exemplu, starul TV si modelul Kylie Jenner are un super model de ombre hair, brunet cu blond.

Ideea de a ma duce pe la un salon si a ma trezi cu cine stie ce rezultate, nu m-am incantat. Mai ales ca blondul este destul de pretentios. De aceea, am ramas suprinsa cand am vazut ca L’Oreal s-a decis sa lanseze kit-ul pentru acasa cu ajutorul caruia obtii ombre hair.

Ce presupune de fapt ombre hair, ati insel. Partea de jos, in special varfurile au o alta culoare decat restul parului. Astfel, iata ce nuante poti alege (pentru partea de jos)

– pentru suvite deschise, blonde, alegi Féria Wild Ombré, unde poti alege trei nuante deschise

– pentru suvite inchise de saten, alegi New Féria Intense Ombré, valabil tot in 3 nuante

– pentru suvite, roscate alegi doar Féria Coloured Ombré.

Cutia contine un tub cu oxidant crema, vopsea si 2 plicuri pentru decolorarea varfurilor veti gasi si peria aplicatoare speciala. Ceva de genul acesta.

Cum se foloseste?

– se descurca parul. Se imparte in doua, partea de sus se prind si partea de jos se lasa sa cada natura. Se amesteca crema din cutie, se aplica pasta pe toata suprafata periei, dupa care se aplica pe suvite vertical cu ajutorul periei. Se repeta procedura cand amestecul de pe perie se termina. Se lasa sa actioneze timp de 30 de minute, maxim 40 de minute. Dupa ce au trecut 20 de minute, aruncati o privire sa vedeti cat de mult s-a deschis parul. Se poate spala si mai repede daca considerati ca parul s-a deschis prea mult.

Specialistii recomanda ca suvitele decolorate sa inceapa de undeva de la linia buzelor sau putin mai jos. Pentru un par mai scurt, de la pometi.

Cat costa? L’Oreal Feria Wild Ombré are un pret recomandat de 36 RON, insa depinde de unde il luati.

Facebook Comments