Mai mult volum pentru parul tau

154806_378840595594238_615805851_nToate femeile doresc sa aibe un par cu volum, in special cele care au un par foarte subtire. Iata cateva metode prin care poti sa obtii volum pentru parul tau:

– Foloseste la spalarea parului un sampon si un balsam pentru volum. Dupa care, aseaza-te pe un scaun, cu capul aplecat peste spatar. Incepe sa usuci parul folosind un uscator si incepe operatiunea de la radacina. Parul trebuie sa cada peste spatarul scaunului. Dupa ce parul s-a uscat, nu insista sa-l piepteni foarte bine la radacina pentru ca s-ar putea sa pierzi din volum.

– Foloseste bigudiuri. Una dintre cele mai cunoscute metode pentru a obtine volum este folosirea bigudiurilor. Foloseste din acelea mai mari, acestea iti vor oferi volum. Dupa ce dai jos bigudiurile, foloseste degetele sau o perie pentru a obtine un look mai “messy”.

– Taparea parului este o metoda prin care poti obtine volum, insa poate dauna firului, folosind o tehnica destul de agresiva. Se foloseste de obicei cand se doreste o coafura sofisticata.

– Alege o tunsoare in scari, acestea fiind una dintre cele mai bune metode de a obtine volum. Cu toate acestea, o tunsoare in scari nu este suficienta, pentru volum trebuie aplicate metodele mai sus mentionate, poate mai putin cea cu bigudiurile.

Facebook Comments