Masca cu ulei de masline si ou pentru par

De ceva timp am inceput o minunata masca naturala pentru par. Si dupa cum reiese din titlu, este vorba despre o combinatie de galbenus de ou si ulei de masline. Am inceput deja aplicarea de aproape 3 saptamani (o aplica o data pe saptamana). Uneori mai adaug si ulei de ricin. Rezultatul aplicarii frecvente a mastii cu ulei de masline:  nu imi mai pica parul si in ultimele doua luni mi-a crescut cu 4 cm. O sa-ti recomand mai jos doua retete de masti cu ulei de masline pentru par.

Prima masca cu ulei de masline cu ou:  amesteca 5 lingurite de ulei de masline cu 2 galbenusuri de ou.  Aplica pe par acest amestec. Eu il aplic cu ajutorul unei pensule pentru vopsit(exact cum fac cand ma vopsesc) sau cu degetele si apoi masez bine.  Se aplica apoi o punga de celofan pe par si se sta asa timp de 20 de minute. Se spala bine parul. Eu aplic aceasta masca cu masline si ou o data pe saptamana.

A doua masca este masca cu ulei de masline si miere: Amesteca doua linguri de miere cu 3 linguri de ulei de masline. Aplica aceasta masca la fel ca si in cazul primei retete. Atentie, sa nu va enervati, mierea este un pic de greu de aplicat si respectiv, indepartat din par. Insa face minuni, este foarte sanatoasa pentru par, deci ar trebui sa o includeti intr-un ritual saptamanal de ingrijire a parului.

Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Facebook Comments