Masca magica pentru accelerarea cresterii parului

Din motive diferite, unele persoane sunt nevoite sau doresc sa renunte la o parte din lungimea parului. Dupa care, isi doresc sa revina cat mai repede la lungimea initiala. Iar, atunci vine intreabarea : cum pot sa fac sa-mi creasca mai repede parul? Parul are un ritm de crestere natural, in general vorbim de 1 cm pe luna, crestere care este influentata de factori ereditari sau de sanatate. Tot ce se poate face este sa-i accelerati putin ritmul, sau daca faceti greseli, sa-l incetiniti.

Trebuie sa fiti constiente de faptul ca, nu exista posibilitatea ca, parul sa creasca 6 cm intr-o luna. Ar fi o minune, si nici nu se va intampla acest lucru. Insa, ritmul de crestere a parului poate fi usor accelerat prin aplicarea de masti. Pentru azi, va propunem o masca magica pentru a obtine rezultate excelente in ceea ce priveste ritmul de crestere al parului. Pentru aceasta masca este nevoie de:

ulei/unt de cocos
ulei de castor
2 capsule de Vitamina E
o frunza de Aloe Vera (care se feliaza exact ca in clipul de mai jos).


Pasul 1. Se maseaza scaplul cu frunza de Aloe Vero feliata.

Pasul 2. Intr-un bol, se amesteca 1 lingurita de ulei de castor, 2 de ulei de cocos, se scoate continutul capsulelor de Vitamina E si se adauga in bol. Bolul se introduce intr-un vas care contine apa fierbinte. Dupa 5 minute, cu ajutorul degetelor, se aplica uleiul masand scalpul. Masarea scapului ajuta la cresterea circulatiei sangelului la nivelul acestuia. Parul se impleteste, lasand aceasta masca sa actioneze pana dimineata.


Succes!

Sursa acestui videoclip : Youtube!

Facebook Comments