Masca naturala pentru varfuri despicate

In cele ce urmeaza, voi incerca sa recomand o reteta de masca naturala pentru varfurile despicate. Sau ma rog doua masti din produse naturale pentru varfurile deteriorate. Aproape toate femeile au aceasta problema, chiar daca parul este tuns destul de des. Insa in cazul acesta problemele vor fi mult mai mici. Din pacate, varfurile despicate apar din cauza samponarii, a folosirii produselor cosmetice dar si a altor factori. Astfel, daca nu doriti sa tundeti parul  foarte des si doriti sa aplicati o masca naturala pentru varfurile tale despicate, iata mai jos doua retete foarte bune:

– Ulei de masline si miere. Amestecati 1 ou cu 2 lingura de ulei de masline si o lingura de miere. Aplicati pe par, apoi punti o punga sau o casca de dus pe cap si stati asa timp de jumatate de ora. Spalati bine dupa ce a actionat.

– Ulei de masline cald. Incalziti o cana de ulei de masline. Aplicati pe par, apoi puneti o casca de dus pe cap si spalati dupa 10 ore.
Puteti sa faceti si in felul urmator: fierbeti jumatate de cana de apa. Puneti intr-o sticla jumatate de cana de ulei de masline si jumatatea de apa si puneti dopul. Scuturati bine sticla si apoi aplicati, si masati parul. Puneti apoi o casca de dusa sau o punga si lasati sa actioneze timp de 30 de minute , apoi spalati.

Aveti grija ca apa si uleiul sa nu fie foarte fierbinti.

Facebook Comments