Matreata severa remedii

Am mai discutat intr-un articol anterior despre faptul ca unele persoane nu pot scapa de matreata. Matreata severa apare in general cand o infectie afecteaza scalpul dar si suvitele de par. Iritatiile de asemeni pot provoca aceasta problema. Se mai spune ca matreata severa se transmite prin folosirea periilor sau a prosoapelor. In cele ce urmeaza, o sa recomand cele mai bune remedii naturale pentru a scapa de matreata.

Uleiul de masline pentru matreata

Se foloseste pentru mai multe afectiuni. In cazul matretii, se foloseste ulei cald de masline. Se incalzeste ulei de masline si se aplica pe scalp si par. Se maseaza scalpul dupa care se dupa un prosop cald pe cap si se lasa sa actioneze 14 minute. Dupa mai multe utilizari, se vor vedea rezultate. Se poate apela si la bai de aburi.

Ulei de migdale pentru par cu matreata

Aveti nevoie de putin ulei de migale care se aplica pe scalp si se maseaza. Ca si in cazul uleiul de masline, se ia un prosop, se innmoaie in apa calda si se pune in cap. Prosopul trebuie tinut mereu cald, macar 15 minute si macar de 2 ori pe saptamana.

Suc de mere pentru par

Fructele contin multi anti-oxidanti, merele fiind unele dintre ele. Astfel, daca vrei sa scapi definitiv de matreata, se prepara un suc proaspat de la un mar. Se amesteca 2 linguri de suc de mere cu 2 linguri de apa calda. Se toarna in par si se maseaza astfel incat toate suvitele sa fie acoperite de acest amestec. Se lasa sa actioneze 20-30 de minute si se clateste cu apa calda. Se foloseste macar o data pe saptamana, timp de 3 saptamani pentru rezultate.

Bicarbonat de sodiu

Am mai discutat despre el. Se pune in palma bicarbonat de sodiu si se aplica in par, frecand. Se lasa sa actioneze 5 minute, se clateste cu apa calduta. Se foloseste de cel putin 2 ori pe saptamana pentru a scapa de matreata.

Facebook Comments