Modele de coafuri pentru par scurt, drept

Da, deci in acest articol nu vom avea nici un fel de onduleuri, voi prezenta doar coafuri cu par drept. Si nu pentru orice lungime, ci doar pentru parul scurt. Am tot vorbit despre parul mediu si lung, este vremea sa ma ocup foarte serios si de persoanele care au parul scurt. Chiar daca nu pot sa-si faca atat de multe modele de coafuri ca celalalte, exista si pentru ele idei frumoase de aranjare a parului. Si tocmai de aceea, trebuie sa se puna si ele in valoare.

Ideal ar fi sa-ti tunzi parul in scari si sa optezi pentru un breton, pe care ulterior sa-l coafezi dupa bunul plac. In 2014 sunt in tendinte coafurile si tunsorile cu breton, in special intr-o parte. Si dupa cum am mai spus, tunsorile vedete in acest an sunt cele pixie, pentru parul scurt, caci despre el vorbim in acest articol. Ca si stil de coafura, poti sa-l aranjezi rebel, sa-ti intinzi bretonul si sa-l porti intr-o parte sau sa alegi o coafura cu mult volum.

Mai sus, am atasat cateva poze cu diverse recomandari de coafuri pentru parul scurt, in tendinte in acest an, primavara-vara.

Facebook Comments