Modele de impletituri de par fishtail

M-am hotarat sa abordez un subiect care mie imi face o deosebita placere si sa va prezint modele de impletituri de par fishtail. De ce am dorit acest lucru? Pentru ca genul acesta de impletituri se pot purta la orice ocazie, la o tinuta de zi sau la o nunta. Depinde foarte mult de modul in care este realizata de aceea spuneam in titlu ca voi vorbi despre modele. In plus, aceste impletituri de par se potrivesc oricui tip de outfit, de la casual la elegant. Practic, se pot porta oriunde, cu orice si, cu siguranta vei atrage atentia asupra ta in mod placut pentru ca sunt coafuri “cu impact vizual”.
Daca nu stiti cum se realizeaza o impletitura fishtail simpla, dati un search pe youtube si o sa gasiti foarte multe tutoriale video. In principiu, parul se imparte in doua. Se ia o sectiune mica din partea dreapta si se pune peste cea din stanga. Apoi se ia o sectiune din stanga si se pune peste suvita din dreapta. Si tot asa, pana ajungeti la final, cand se securizeaza cu un elastic. Acum depind, daca vrei o impletitura fishtail lejera, nu tragi tare de par, ci in momentul cand treci suvita, o lasi mai moale. Daca vrei una stransa, trebuie sa tragi putin mai tare.
Stiu ca pare greu, la inceput mi s-a parut imposibil. Dupa care, acum ma impletesc in 2 minute, pentru ca o fac din reflex. Incercati si veti reusi.

 

Facebook Comments