Modele dragute de tundere a bretonului

Mai este bretonul in tendinte?Sigur ca da si tocmai de aceea in cele ce urmeaza o sa-ti prezint cateva modele dragute de tundere a bretonului.  Credeti sau nu, bretonul, indiferent de model arata superb la oricine, daca tineti cont de cateva recomandari. Si aici intervine titlul articolului, deoarece o sa vedeti modele de breton in functie de forma fetei. De la forma fetei in forma de inima pana la cea triunghiulara, exista modele pentru toata lumea. Cele mai fericite persoane sunt cele cu fata ovala, ele pot alege orice doresc.

Modele de breton drept. Personal, unul dintre modelele mele preferate de breton, acestea se potrivesc in special persoanelor cu o fata ovala sau una lunga. Nu sunt indicate in cazul altor forme a fetei, in special in combinatie cu diferite tunsori. Genul acesta de breton se considera a avea un aer rock, insa mie mi se pare foarte romantic si mai degraba modern.

Bretonul filat. Acest breton se recomanda in special persoanelor cu o forma a fetei patrata, pentru ca “indulcesc” trasaturile. Secretul unui look perfect este de a adauga putin volum, astfel incat acesta sa nu stea prea lipit. Daca bretonul este prea texturat si lung, se poate coafa intr-o parte.

Modele de breton asimetric. A fost in tendinte pentru o lunga perioada de timp. Partea buna este ca poti alege chiar si o lungime medie, care sa pice pana la barbie. Se potriveste in special persoanelor care sunt tunse bob sau pixie, atat pe par drept, cat si ondulat.

Bretonul crestat? L-ati vazut la cineva?Daca nu, aruncati o privire peste pozele de mai jos. Acesta breton este o combinatie de breton drept, cu asimetrie si merge mai ales pe tunsori scurte. Va distrage atentia de la o barbie sau obraji ascutiti sau o frunte inalta.

Bretonul impartit. Nu este favoritul meu dar cu o forma a fetei ovala poti purta orice. Totusi, daca ai genul acesta de breton, incearca sa nu-i imparti chiar pe mijloc, nu este un look prea potrivit. In schimb, poti sa-l desparti inspre laterial.

Bretonul intr-o parte. Nu mai are nevoie de nici o introducere, este in tendinte in acest an si se potriveste persoanelor cu forma fetei rotunda in special. Merge bine si pe un par scurt, mediu sau lung. Este unul dintre modelele mele favorite de breton. Se poate purta mai gros sau se poate fila, asa ca nu ezita sa-l alegi.

 

 

Facebook Comments