Noua tunsoare nu-mi place, ce fac?

Chiar acum cateva zile, cineva mi-a trimis un mesaj pe Facebook in care imi spunea ca nu-i place noua tunsoare, nu se poate obisnui cu ea si ma intreba ce sa faca?Parul tuns prea scurt, o tunsoare care nu o avantaja deloc, voia ca parul sa creasca mai repede, ce sa faca? Si nu este singura, se poate intampla oricui, mergem la un salon, avand asteptari mari . Si apoi, realizam ca totusi noua tunsoare nu ne place. Si cum parul este extrem de important, noi, femeile facem o tragedie din asta. Si intr-un fel este corect, se platesc niste bani pentru un serviciu care trebuie sa fie de calitate.

Deci ce puteti face?

Va reintoarceti la salon sau mergeti la alt stilist

Va reintoarceti la salon si vorbiti cu cel care v-a tuns, spunadu-i ca nu sunteti multumite si sa faca ceva. Spun asta pentru ca multora le este jena sa spuna pe loc ca nu le place noua coafura (nu e cazul meu). Daca v-ati pierdut increderea in cel care v-a tuns, mergeti la un alt salon.Un alt stilist poate repara o tunsoare proasta, prin scari sau alte solutii. Chiar daca nu este tunsoarea ideala, poti sa fii suprinsa in mod placut.

Incercati extensiile din par natural

Una dintre sfaturile pe care i le-am oferit persoanei care mi-a scris pe Facebook, care voia neaparat solutii pentru cresterea mai rapida a parului. I-am spus ca acesta are propriul ritm de crestere, se poate doar accelera putin acest proces. Pentru cele care nu au rabdare, ca solutie exista extensiile de par. Se obtine lungime si volum pana cand parul natural ajunge la lungimea dorita. Se pot alege extensii clip-on de calitate buna.

Folositi accesoriile de par

Vine vara in curand, se pot folosi cu succes sepci, palarii, care sunt si in tendinte in acest sezon, deci nu o sa pareti deloc ridicole. Esarfe, cordelute sau alte accesorii vor distrage atentia de la o tunsoare proasta, in plus vei fi foarte sic.

Si nu in ultimul rand, gasiti un stilist de incredere, care sa va inteleaga perfect dorintele.

Facebook Comments