Nuante de blond, ce sa alegi

Blondul se poarta foarte mult in special primavara si vara. Si daca intr-un articol anterior vorbeam despre despre nuante de blond pentru anul acesta, astazi voi discuta la modul general despre nuantele de blond. Astfel, te-ai hotarat: vreau sa ma vopsesc blond! Ai grija la nuanta si trebuie sa fii constienta ca genul acesta de culoare de par este pretentioasa, parul se poate deteriora, trebuie sa te vopsesti frecvent etc.

Problema cu nuante de blond: vara, pot sa apara nuante nedorite de galben si suvite de par rebele

Solutie: Pentru acest lucru, se pot folosi nuantoare de par, care “taie” din acel blond galben.

Problema: Parul este uscat, deteriorat si fragil, in special din cauza decolorarii

Solutie: Aceasta problema apare in special din cauza chimicalelor in combinatie cu aparatele care emana caldura. Astfel, folositi mai rar aceste aparate, chiar si uscatorul. Si se folosesc saptamanal masti pentru par natural, din ingrediente naturale daca se poate. Se recomanda o dieta sanatoasa, bogata in nutritienti.

Trecem acum la cateva nuante de blond:

Blondul platinat. O nuanta foarte frumoasa, dar care nu i se potriveste oricui si se pot obtine destul de greu, in general in saloane specializate. Altfel, o decolorare prea puternica, realizata acasa, poate avea efecte devastatoare asupra podoabei tale capilare. Aceasta nuanta de blond se potriveste perfect unei tunsori pixie cu breton intr-o parte sau a unui bob drept.

Blondul auriu. Una dintre cele mai frumoase nuante de blond, o culoare calda care se potriveste mai multor tipuri de ten. In plus, aceasta nuanta se poate completa cu suvite mai deschise, pentru mai mult efect.

Blondul miere. Este mult mai deschis ca cel auriu, si se potriveste foarte bine unui ten deschis, cald si ochilor verzi. Si aceasta nuanta este frumoasa, am incercat-o si eu acum ceva timp.

Blondul rozaliu inchis. Este format de fapt din blond miere, auriu si suvite mai deschise. Avantajul acestei nuante de blond este acela ca se potriveste unui ten mai inchis sau bronzat.

Pe langa acestea mai exista si alte nuante cum ar fi: blond ombre hair (sau in degradee, s-a purtat dar nu prea mai este in tendinte), blond caramel, blond aramiu deschis-inchis etc.

 

Facebook Comments