Nuante de par care te fac sa pari mai tanara

Acest articol nu se adreseaza neaparat femeilor care datorita varstei, au un par grizonat si riduri. Se adreseaza persoanelor care vor sa aibe un look mai tanar, mai fresh. Nu am putut de asemeni sa nu observ cum anumite persoane foarte tinere isi aleg culori de par care le imbatranesc, in special din cauza tenului.

CULOAREA PARULUI POATE SA TE IMBATRANEASCA SAU SA TE INTINEREASCA.

parOrice femei isi doreste un look superb, fabulos. Si in afara de atitudine si stare de spirit, un rol mai joaca si parul. Aici vorbim atat de tunsori, dar cat si de culoarea parului, care este extrem de importanta.

Parul grizonat nu inseamna neaparat imbatranire, el poate sa apara si la varste mai fragede, in special datorita unor conditii ereditare. In cazul acesta, vopsirea parului va poate face sa pareti mai tineri.

Prima regula in cazul vopsirii parului pentru un look mai tineresc este sa va feriti de extreme. Astfel, o culoare de par prea inchisa va determina un contrast prea puternic, tenul va fi palid, ridurile se vor accentua. Nici o culoare prea deschisa nu este recomandata, se va crea un look fad. Si atunci ce facem? Cheia succesului ste alegerea unei nuante de par cu cateva nuante mai deschise decat culoarea parului natural (INAINTE CA ACESTA SA DEVINA GRIZONAT).

Ce tip de vopsea de par sa aleg? Pentru un par care nu este 100% grizonat, se recomanda o culoare de par PERMANENTA. In cazul unui par grizonat, se recomanda vopselele semi-permanenta deoarece pot crea un efect de suvite.

Nuanta potrivita? Pentru un blond natural, se poate alege un blond miere. Pentru un saten, se poate opta pentru saten ciocolata. Pentru roscate, se recomanda un castaniu. Femeile cu par brunet natural pot opta pentru suvite caramel.

PENTRU PAR GRIZONAT

Cea mai buna alegere o reprezinta suvitele. Suvite blonde sau mahon deschis, sunt o buna alegere. Si daca nimic nu va place, meregeti la un salon si cereti o opinie.

 

Facebook Comments