Nuante de par pentru ten deschis si ochi caprui

parO nuanta de par care sa se potriveasca unui ten deschis si ochi caprui, este mai usoara decat va puteti imagina. Trebuie doar sa ne dam seama daca tenul are o nuanta calda sau rece. Cum iti dai seama daca ai un ten deschis cald sau rece? La fel, foarte simplu. Daca culoarea venelor care se disting la nivelul incheieturilor este verde, aveti un ten deschis CALD. In schimb, daca culoarea acestora este albastruie, aveti un ten deschis RECE. Odata facute aceste distinctii, putem trece la recomandari.

In functie de aceste lucruri, pentru un ten deschis rece, se recomanda o culoare de par mai pala, ca de exemplu blond platinat sau sampanie. Pentru o culoare de ten deschis calda, se recomanda culori mai calde.

Culori de par pentru ten deschis si ochi caprui deschis. In acest caz, se poate merge pe culori mai reci, ca de exemplu un saten mediu cu suvite blonde.

Culori de par pentru ten deschis si ochi caprui inchis.  Se formeaza un contrast in acest caz, astfel se recomanda culori naturale, apropiate de culoarea voastra naturala de par. Daca totusi doriti un blond, mai bine optati pentru suvite.

Alte culori de par pentru ten palid si ochi caprui.

Alte nuante recomandate, daca vrei altceva in afara de blond sau saten, sunt roscat luminos, castaniu mediu. Se poate alege si o culoare mai inchisa, insa ar fi recomandat aici sa alegeti o nuanta inchisa de castaniu. In schimb, feriti-va de brunetul cu suvite albastre, pentru ca se formeaza un contrast extrem de puternic.

Chiar daca vreti sa va schimbati look-ul, nu va aruncati sa faceti o schimbare radicala prea repede. Cea mai bine este sa consultati un specialist, care va spune ce nuanta de par vi se potriveste cel mai bine.

 

Facebook Comments