Obtine look-ul, suvite blonde

Stiu ca multe femei adora suvitele colorate. Adolescentele merg spre culori cat mai traznite, celalalte adopta stilul mai clasic daca pot sa spun asa.  Si mai stiu ca printre favorite se numara suvitele blonde. Intr-un articol anterior vorbeam despre nuante de blond pentru anul acesta. Bineinteles ca nu trebuie sa tineti cont de aceste nuante in alegerea nuantei pentru suvite. Acestea se pot face in functie de preferite. De exemplu, nu stiu cate femei ar prefera suvite blond platinat in detrimentul unor suvite blond miere sau ceva mai inchis.

Suvitele blonde se aleg in functie de preferinte dar si de culoarea parului. Astfel, nuantele dorite se pot obtine foarte usor pe un par natural si mai greu pe un par deja vopsit. Bineinteles, acestea ar trebui facute la coafor (si recomand sa nu va faceti suvite blonde acasa pentru a evita un dezastru). La coafor se pot obtine cele mai bune rezultate, se folosesc diferite instrumente si astfel vei obtine rezultate foarte bune. Suvite blonde mi-am facut si eu acasa acum foarte mult timp si am folosit fasii de gatit din aluminiu. Insa acestea au fost vizibile la suprafata.

In schimb la coafor se poate opta pentru suvite in mai multe nuante de blond, suvite ascunse, mai groase, mai subtiri, in toata textura parului, in combinatie cu alte culori etc. Cel mai bun rezultat al meu a fost, dupa cum va spuneam, cateva suvite blonde groase vizibile doar la suprafata.

Daca doresti un astfel de look, iata mai jos cateva idei de suvite blonde, combinatii extrem de reusite dupa parerea mea. Folosind aceste modele, nu vei da gres.

Cred ca nu mai rost sa va recomand sa nu va faceti doar 1 sau 2 suvite, nu se mai poarta si nu arata bine.

 

Facebook Comments