Par drept la umezeala

Vorbeam intr-un articol anterior despre faptul ca mai ales persoanele cu par cret natural, nu-si pot mentine parul drept cand dau de umezeala. Si nu sunt singurele cazuri, insa in acest articol voi incerca sa va ofer cateva sfaturi pentru a va pastra parul drept la umezeala.

In sezon ploios, unele persoane carora le place sa aiba parul drept, s-ar putea sa intampine probleme. Pentru ca suvitele de par sa fie extra netede, trebuie sa invatati cum va protejati parul de umezeala in cazuri de genul. O sa prezint mai jos cate sfaturi si trucuri pentru a lupta cu umezeala care “ne strica” aspectul neted al parului.

Ti-ai intins parul foarte frumos si cand ai iesit afara, te-ai trezit cu bucle? Este vorba despre umezeala care afecteaza un par neted, indreptat. Chiar daca folositi o placa de intins parul extra profesionala, in contact cu umeazeala, coafura se poate strica in cateva minute. Iata ce poti face:

FIXATIV PENTRU PAR

Este cel mai bun aliat cand vine vorba de umeazala, un par intins cu placa si bucle. Specialistii recomanda a se folosi o spum a de par inainte de intinderea parului cu placa. Dupa finalizarea intinderii parului, se recomanda a se folosi fixativ de par. Dupa aplicarea fixatului de par, se recomanda se folositi uscatorul de par pentru a elimina orice urma de umeazeala din par. Eu am folosit doar fixativ pentru par, nu si spuma, dar parul meu nu este foarte cret

GELURI ANTI-INCRETIRE

Genul acesta se produse se gasesc in comert. Acestea actioneaza ca un scut impotriva umiditatii. Se aplica pe parul umed b folculii vor absoarbe toti nutritientii astfel incat acesta nu se mai increti, nu va mai deveni rebel. Se recomanda totusi sa nu exagerati cu folosirea lui. Dupa aplicare, parul se usuca si se poate finisa coafura cu un produs pentru fixare.

PARUL TUNS IN SCARI

Poate parea ciudat, dar parul filat neted rezista mult mai bine la umezeala decat unul simplu. Un par drept, care nu a mai fost tuns demult, se poate electriza, nu mai are acel aspect neted decat unul tuns in scari. In plus, pentru cele care au fir de par subtire, genul acesta de tunsori sunt ideale.

Facebook Comments