Par filat mediu

Un articol special, dedicat parului mediu si tuns in scari, sau ma rog, filat. Pentru ca sunt in tendinte, pentru ca sunt frumoase si moderne, am ales sa vorbesc despre tunsorile filate astazi. Si tot pentru azi, m-am oprit asupra parului mediu, multe femei au aceasta lungime de par.

O sa vedeti tot felul de modelele, pentru toate gusturile si pentru toate formele fetei (acolo unde este cazul). Cred ca am specificat mereu ca prefer tunsorile filate pentru ca imi pot aranja usor coafurile. In cele ce urmeaza iti recomand cateva tunsori filate pentru par mediu. Sunt tunsori foarte usor de realizat la orice salon de coafura si o sa-ti poti aranja apoi coafura foarte usor.

Orice stilist stie sa tunda in acest fel. La un par mediu, se pot alege si scari mai scurte, deoarece probabil nu o sa aveti nevoie de coafuri care necesita ca suvitele mai scurte sa nu se aseze, cum se intampla in cazul parului lung, si cum am patit eu acum cativa ani. Am ales scari scurte la calota pe un par lung, neluand in considerare faptul ca poate va trebui sa-mi fac o coada de cal sau o impletitura si atunci, scarile scurte zburdau dupa bunul plac. Chiar daca am folosit o gramada de fixativ.

 

Facebook Comments