Par impletit in diferite moduri

Si cum inca sunt in tendinte impletiturile de par, o sa atasez aici cateva modele mai noi, insa nu neaparat. Nu tot ceea ce este nou, este si frumos. Sunt foarte multe tipuri de impletituri despre care as putea sa vorbesc toata ziua. Insa printre cele mai frumoase si mai cunoscute sunt impletiturile spic, fishtail, plasa, olandeze, grecesti, francez etc. Acestea se purtau mai demult si au revenit in tendinte se pare.

Cele simple se pot face acasa dupa ce urmaresti tutoriale. Insa cele sofisticate, in principiu cele cu mai multe suvite, sunt foarte greu de manevrat. Sa nu mai vorbim despre combinatii, si ma refer aici la combinatii de bucle si impletituri, coafuri extrem de frumoase de altfel, insa genul acesta de modele se fac pe la saloane. Daca stiti ca nu o sa va descurcati, pentru a evita nervii si timpul pierdut, mergeti cu o poza la un salon. Mai ales ca acum, cu ajutorul telefonului, e foarte usor sa-ti pastrezi o fotografie.

Dupa cum poti observa mai sus, ai impletituri in 2, 3, 4, 5.  Din pacate nu am tutoriale cu coafuri cu impletituri pentru 2014, ar fi bine sa le faceti la un salon. Insa gasindu-le, nu am putut sa nu le atasez aici. Sunt coafuri elegante cu par impletit pentru acest an, coafuri cu care o sa starnesti invidia tuturor.

 

 

Facebook Comments