Par impletit la tampla

Desi nu se mai poarta atat de mult impletiturile de par in 2016, sunt femei care inca le apreciaza si le poarta. Eu sunt una dintre ele si in general, nici acum nu renunt la coafura cu impletituri la ocazii sau la birou. Depinde de ocazie, uneori imi fac impletituri elegante, cocuri, codite etc. Astazi vreau sa discut si sa prezint putin cateva modele de par impletit la tample. Acest lucru presupune ca parul sa fie impletit la doar o tampla sau la ambele.

Cat despre restul parului, acesta se poarta lasa liber, se poate prinde intr-o coada. Depinde de preferinte, in general acesta se lasa liber. Se poate opta pentru o impletitura tip afro in mai multe randuri sau o codita. Sunt impletituri de efect, care atrag atentia. Din pacate, daca nu stapanesti bine arta impletitului sunt destul de greu de realizat acasa. Dar se pot urmari pe internet diferite tutoriale in care poti invata cum sa realizezi diferite impletituri. Si cauti genul acesta de impletituri.

Genul acesta de par impletit nu este unul foarte sofisticat, deci nu se prea potriveste ocazilor speciale. Puteti deci sa-l purtati in alte locuri, insa nu fac parte din categoria elegant.  Nu stiu ce parere ai despre ele, daca ai purtat vreodata o astfel de impletitura. Eu da, si chiar mi-a placut. Insa am un par lung si m-a avantajat acest lucru. Sper sa va placa. Va astept si pe pagina mea de Facebook pentru mai multe modele de tunsori, coafuri, retete de masti de par naturiste si multe altele.

Facebook Comments