Par scurt cu breton

Iata ce coafuri pentru parul scurt iti recomand in acest an. Poti sa alegi coafuri cat mai repede pentru aceasta lungime de par. Si poti sa pui accentul pe breton, deoarece se poarta foarte multa in aceasta perioada. Par scurt cu breton este un termen destul de generalist deoarece sunt foarte multe modele.

Insa daca vorbim despre ce se poarta anul acesta, atunci raspunsul este bretonul intr-o parte. Poti opta pentru unul lung, care sa pice peste un ochi, eventual sa-l prinzi cu o agrafa cand te incomodeaza sau unul mai scurt si mai filat. Cu toate acestea, genul acesta de modele de breton sunt foarte moderne.

Ca si idei de tunsori, se poarta mult tunsorile pixie gradate, in combinatie cu bretonul mai sus mentionat. Personal, cred ca s-au purtat dintotdeauna si sunt foarte usor de intretinut. Poti opta si pentru cele simple, insa nu sunt la fel de usor de intretinut si coafat, parul nu se aseaza bine si nu vei avea volum.Ideea de scari este pentru a da forma unui par fara volum si pentru a obtine cele mai frumoase coafuri.

Facebook Comments