Par stralucitor cu volum

Uita de parul tau subtire prin tehnici care iti confera volum si astfel poti obtine un look sofisticat. Un par stralucitor si cu volum ca capta atentia tuturor, oriunde vei merge. Poate si tu ai admirat o femeie cu un par bogat, cu volum si stralucitor. De ce sa nu-l ai si tu asa? Iata cateva sfaturi pentru a obtine volum si stralucire parului.

Cel mai important aspect pentru a obtine cele doua lucruri de mai sus este sanatatea parului. In general, doar un par sanatos poate avea stralucire naturala si volum. Pentru acest lucru, asigura-te ca:

 – parul tau primeste destule vitamine consumand alimente sanatoase si diversificate. Se poate apela si la suplimente de vitamine .

– folosesti balsamuri de par bogate in nutritienti, cel putin o data pe saptamana.

– folosesti sampoane si spuma de par pentru volum, care se aplica la radacina si apoi se usuca pe “aer rece” cu uscatorul de par. In plus, tapatul parului (radacini) te poate ajuta sa obtii mai mult volum.
–  folosesti spray-uri pentru stralucire. Exista foarte multe astfel de produse, am folosit si de la Avon, dar si produse profesionale. Se aplica dupa finisajul coafurii si nu se mai piaptana.

– dormi pe fete de perne din matase. Acestea sunt cele mai recomandate materiale cand vine vorba despre sanatatea si frumusetea parului tau.

– folosesti diferite tratamente naturiste precum otet  sau miere. Otetul se poate folosi la clatire, in amestec cu apa (in cantitati mici).  Tot pentru stralucire se poate folosi putina miere cu apa. Acest amestec se pune intr-un pulverizator si se aplica pe par. Atentie, aplicati doar o cantitate mica.

Un par cu volum si stralucitor inseamna admiratie.

 

Facebook Comments