Par subtire, fara volum, ce tunsori alegi

Cea mai mare problema a parului subtire, este aspectul lipsit de volum. Si atunci, binenteles acest aspect devine o problema pentru cele care nu au un par bogat, gros. Daca se opteaza pentru tunsoarea potrivita acestui tip de par, atunci se poate crea volum. Tunsoarea trebuie realizata in scari, pentru a se evita acel aspect de par neted, lipsit de volum.
De retinut: evitati tunsorile in linii drepte.

Pentru un par lung, se poate opta pentru scari, breton intr-o parte. In principiu, pentru toate lungimile de par se recomanda scarile gradate, preferabil cat mai scurte in partea de sus. Insa aici, trebuie sa se tina cont si de forma fetei, consultati un stilist un stilist in privinta asta.

Par mediu si subire? Foarte potrivite, in tendinte si cool, sunt tunsorile bob. In special cele medii, sau lungi, trebuie sa fie tunse in scari, pentru a obtine volum. De asemeni, se recomanda si tunsorile simple, tot cu o lungime medie, insa neaparat trebuie tunse in aceeasi maniera.

Pentru parul scurt, se poate opta pentru tunsori pixie, filate, cu volum in crestet sau asimetrie. Un bob scurt este de asemeni o alegere buna pentru acest tip de par. Bineinteles, tuns in scari, si nu in linii drepte, astfel se va accentua acel aspect de par lipsit de volum.

Facebook Comments