Parul carunt remedii

In cele ce urmeaza, voi discuta despre cateva trucuri care te pot ajuta sa-ti ascunzi parul carunt. Este natural ca dupa o oarecare varsta sa apara si firele carunte, albe. Fie ca ai cateva fire rebele sau mai multe. Probabil multe vor spune: se ascunde prin vopsirea acestuia. Ce te faci insa cand esti intre doua vopsiri si se vad radacinile deja crescute ? Iata cateva trucuri.

Mascara pentru par. Este una dintre cele mai bune solutii pentru ascunderea firului carunt. Se recomanda folosirea acestui produs in special intre doua vopsiri, atunci cand radacinile sunt deja crescute. Acest produs nu dauneaza parului ca in cazul unei vopsele pe baza de amoniac de exemplu. Singurul dezavantaj minor ar fi faptul ca aceasta se poate aplica doar pe parul natural si nu pe un par vopsit. Asta inseamna ca se poate aplica doar la radacina si trebuie sa fie in ton cu nuanta din par.

Cateva recomandari de mascara pentru par:

– HENNE COLOR MASCARA PENTRU PAR CUIVRE, in nuante de negru, acaju, maro, ruginiu, aramiu, blond sau castaniu. Acest produs costa in jur de 28 RON. Cum se aplica mascara pe par? Se aplica pe parul uscat, dinspre radacina , spre varful firului de par . Se lasa sa actioneze 10 minute sa se usuce, apoi se poate pieptana parul. Acesta truc este folosit si pentru ascunderea radacinilor crescute dupa vopsire, indiferent daca acestea sunt carunte sau nu.

Suvite in tonuri deschise. Cele mai recomandate nuante pentru suvite ar fi bineinteles cele blonde. Mergeti la un salon si cereti un sfat in alegerea celor mai bune nuante de suvite pentru parul carunt. Acestea vor “camufla” oarecum parul carunt care nu va mai fi atat de vizibil. Am vazut foarte multe femei care, dupa aparitia parului carunt, au decis sa-si faca suvite in tonuri de blond diverse.

Specialistii mai recomanda si ceaiul negru pentru ascunderea parului carunt. Aceasta ar fi o varianta in cazul in care nu doriti sa folositi vopsele de par.  Se fierb doua lingurite de frunze de ceai negru (fara zahar) si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se aplica pe par si se lasa  sa actioneze 5 minte. Se clateste cu apa rece si nu se foloseste sampon.

Facebook Comments