Parul scurt asimetric

Deci da, in acest articol o sa prezint o serie de modele in care veti vedea tunsori cu par scurt asimetric, o frizura care nu are cum sa treaca neobservata. Vrei sa iesi in evidenta? Incearca cele mai moderne tunsori pentru parul scurt pentru acest an. Vorbim aici tot de asimetrii, ca si in cazul parului mediu. Revenim din nou la tunsorile asimetrice in diferite stiluri. Astfel, poti opta foarte scurte, eventual cu suvite mai lungi intr-o parte. De asemeni, tunsori in scari, asimetrice sau nu.

Tunsori spectaculoase cu breton lung. Sunt absolut superbe, chiar imi pare rau ca nu mai port parul scurt si am ales spre mediu. Am vazut modele de frizuri medii asimetrice, insa mult mai frumoase mi se pare cele scurte. Astfel, am mai discutat despre acest subiect, insa mai mereu incerc sa vin cu idei noi.

Si acest articol este dedicat parului scurt asimetric in 2014, s-ar putea ca anul viitor sa avem ceva mai spectaculos. Oricum, adoptarea unei astfel de tunsori nu este chiar o alegere usoara, in special pentru persoanele cu parul mediu sau lung. Este o transformare destul de radicala.

Dupa cum spuneam, frizurile asimetrice pentru par scurt se pot combina cu suvite colorate, onduleuri si ideile ar fi destul de multe.

Facebook Comments