Parul se electrizeaza, iata ce trebuie sa faci

Nu te putine ori m-am confruntat cu aceasta problema, pana am descoperit cateva sfaturi utile. Si totusi de ce se electrizeaza parul? Se pare ca de vina sunt electroni care lasa in par incarcaturi pozitive in cazul unei temperaturi care scade. Parul devine static si astfel, ori zboara in toate in toate directiile, ori se lipseste de obraji, ambele cazuri fiind foarte enervante.

Remediile pentru un par care se electrizeaza sunt: sampoanele, produsele destinate in special acestei probleme si peria folosita.

Perie din fibre naturale care se gaseste prin comert. Deci nu folositi perii din plastic, care favorizeaza electrizare parului. In schimb, alegeti o perie din fibre naturale. Folositi doar genul acesta de perie la pieptanarea zilnica a parului si o sa scapati de aceasta problema enervanta.

Sampoane antistatice pentru par

Sunt cele mai efeciente metode prin intermediul carora scapati de aceasta problema. Aceste sampoane contin ingrediente care mentin parul hidratat si parul va sta cuminte, la locul lui. Ce sampoane antistatice v-as putea recomanda? Pai am putea vorbi despre Alfaparf Milano Precious Oil Shampoo Anti-frizz, cu ulei de Pewui, si Prickly Pear, pentru toate tipurile de par.

Spray-uri antistatice pentru par . Una dintre cele mai bune alegeri (si daca vorbim despre fire rebele) este Serum de styling Londa Professional Lstyle Satin Antistatic Fara fixare. Costa in jur de 25 RON, are efect  antistatic si ofera hidratare pentru a obtine instant un par fin si matasos si fara fire rebele.

Facebook Comments