Planta de Aloe Vera pentru par

Nu vorbim aici despre ulei sau gel. Vorbim despre planta proaspata de Aloe Vera folosita pentru par.Planta este recomandata pentru hidratarea si adaugarea de luciu parului. De asemenea, previne caderea acestuia si aparitia matretii. Urmati pasii urmatori pentru a folosi acest ingredient miraculos pentru par.

– Se taie trei frunze de Aloe Vera. Cu cat parul este mai gros, cu atat aveti nevoie de o cantitate mai mare. Dar trei frunze de Aloe Vera sunt suficiente chiar si pentru un par extrem de gros.

– Se indeparteaza pielea groasa verde de pe fiecare frunza. O sa vedeti mijlocul gelationos al frunzei. Se recomanda prudenta cand curatati coaja, sa ramana cat mai mult miez. Acest miez se pune intr-un bol.

– Se pune mijlocul intr-un blender. Se amesteca bine. Se strecoara mijlocul pentru ca partea gelatinoasa sa fie separata de sedimentele albe, care pot ramane in par.

– Se spala parul, si se aplica gelatina din Aloe Vera in par, prin masaj, de la radacina pana la varfuri. Se pot folosi si alte masti, concomitent cu acesta.

– Se aplica o casca de dus, punga (pentru caldura) si se recomanda sa stati asa in jur de 5 minute.

– Dupa cele 5 minute, se indeparteaza punga si se spala parul.

Facebook Comments