Preferatele mele, tunsori bob mediu

Nu degeaba am spus ca tunsorile bob sunt preferatele mele. Tunsorile bob sunt “high class” anul acesta si numai. S-au purta si anul trecut si se vor purta si de acum inainte. Foarte multe vedete au experimentat genul acesta de tunsori si inca le poarta. Tunsorile bob mediu sunt printre preferatele multora. Asta pentru ca cele foarte scurte nu se potrivesc oricui, iar cele mai lungi nu sunt chiar in topul preferintelor. Astfel, multe femei se indreapta spre o lungime medie a tunsoii bob.

Cand vine vorba despre bob si in general tunsori, foarte multe femei le prefera pe cele gradate, in scari pentru ca, confera mai mult volum. Aceasta insa nu este o regula, am vazut tunsori bob simple care aratau extraordinar.  Scarile in general inspira si un aspect de modern totodata. Pentru un aspect mai chic, mai clasic, se poate alege o tunsoare mai simpla, fara breton, fara scari (voi prezenta mai jos cateva modele).

Pentru un look mai trendy, se poate opta pentru un breton drept. Acesta trebuie insa sa fie mereu aranjat, deci trebuie tinut cont si de acest aspect. Pentru transformari mai radicale, se poate opta pentru un breton asimetric cu un aspect foarte curajos si modern in acelasi timp.


Dupa ce ati gasit tunsoare care vi se potriveste, vizitati un salon si nu ezitati sa faceti o schimbare. Chiar daca aveti un par mai lung. O tunsoare bob merita!!

Facebook Comments